TRENINGSTIDER BRYTERNE 2019/2020Velkommen til ny sesong!

      

Vi er i full gang med høstens stevner og vil ønske velkommen til alle nye brytere som har startet i klubben. 

Det er mye spennende som skjer både nå og fremover. Sportsklubben 09 har utvidet med en sumo avdeling!! Så en ekstra velkommen til alle nye sumobrytere.


Første brytestevne er over og Sportsklubben 09 som stilte med stor tropp på både barne- og juniorsiden endte som beste klubb i et stevne med langt over 300 deltagere!Takk til alle brytere, trenere og støtteapparat som bidro til dette.Trenings kontigenten for sesong 2019/2020 blir sendt ut løpet av oktober

(sesongen er fra september til september). Som alle kule klubber har vi våre egen kleskolleksjon med treningstøy tilgjengelig for kjøp på Torshov sport.     Her vil du finne alt fra treningsdresser til boblejakker med SP09 logo. Det er Nike som er leverandør til kolleksjonen og vi oppfordrer til at alle stiller i klubbklær på stevner.

For bestilling av klubbklær, trykk HER.


Vi har også fått designet egne brytedrakter som vi tar opp til bestilling to ganger i året. Skriv opp navnet til bryter på bestillingsskjema som henger på tavlen i klubblokalet så sikrer du deg å være med på neste bestilling med ett draktsett på en rød og en blå drakt.Byrådet i Oslo vedtok i 2018 at Dælenga skulle få ny flerbrukshall og at eksisterende bygg skulle rives.

Dette er vi veldig glade for, og vil ha fokus på tett dialog med kommunen om hvor vi skal holde til mens ny flerbrukshall bygges. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi har fått en avklaring på dette.Avslutningsvis vil vi minne på at vi er en foreldredrevet klubb, som baserer seg på frivillighet.                                 Vi ber derfor om at du tar kontakt om du sitter på kompetanse som kan være nyttig for klubben eller om du har tid å bidra med!
På vegne av klubbstyret,

Håvard Solli Bergheim

Styreleder
Registrering

VÅRE SPONSORER

Takk til våre sponsorer. 

Ta kontakt med de for uforpliktende tilbud.

Powered by: Bloc