TRENINGSTIDER BRYTERNE 2019/2020NM senior 2019Sportsklubben av 1909 arrangerte Norgesmesterskapet for

seniorer i februar 2019.


Oppdraget var en stor ære for klubben, som også i 2019 fyller 110 år.

Mesterskapet fant sted i KFUM-hallen på Ekeberg 02.02.2019
                                                  Her fra Bryteforbundet sin nettside sak:        

110 års jubilanten Sportsklubben 09 var arrangør av årets senior NM. Det går en stund mellom hver gang SP09 arrangerer stevne men når de gjør det så blir det som regel bra.  Stevnet ble gjennomført i KFUM hallen på Ekeberg, hvor klubben hadde fått bygget opp en fin ramme for arrangementet. Både det sportslige arrangementet og den sosiale rammen rundt ble veldig bra. NBF retter en stor takk til Sportsklubben 09 for et særdeles godt gjennomført stevne.

I en pause benyttet NBFs president anledningen til å dele ut NBFs Fortjenestemedalje til Bernt Pedersen og Jørgen Johansson. Det store diplomet ble tildelt Tom Sandstad og Jørgen Johansson. All heder ble tildelt for deres store innsats for brytesporten gjennom mange år.

Rett før premieutdelingen ble også alle medaljørens fra internasjonale mesterskap i 2018 hedret. Det samme ble dommere som hadde fått opprykk i internasjonale dommergrader.

Under banketten på kvelden var det god mat og god stemning. NBFs president benyttet muligheten på banketten til å på vegne av NBF å overrekke en liten gave samt gratulere SP09 med 110 års jubileet. Mange andre markerte også jubileet med både gaver og gode historier.

Det var rekordstor påmelding til NM i år, men noe skader og sykdom gjorde at deltagerlisten ble noe mindre enn håpet. Det deltok til slutt 15 kvinner og 64 menn, som til sammen representerer 24 klubber. 


Trykk her for fullstendig resultatliste: 

https://www.liga-db.de/Turniere/VT/2019/NO/190202_Oslo/indexNOR.htm

Registrering

VÅRE SPONSORER

Takk til våre sponsorer. 

Ta kontakt med de for uforpliktende tilbud.

Levert av IdrettenOnline