TRENINGSTIDER BRYTERNE 2019/2020Sesongen 2019/2020


Sportslig

      

Sumo

Sportsklubben 09 har utvidet med en sumo avdeling!! Så en ekstra velkommen til alle nye sumobrytere.

Vi har hatt utøvere med både i EM og VM i Sumo denne høsten. De nådde ikke helt opp denne gangen, men kommer sterkere tilbake.


Bryting

Første brytestevne er over og Sportsklubben 09 som stilte med stor tropp i Skedsmo cup på både barne- og juniorsiden og endte som beste klubb i et stevne med langt over 300 deltagere!


Vi har i høst deltatt i flere bryteturneringer i Norge, Polen og Sverige med gode resultater. Bryterne våre imponerer også i utlandet og det viser at vi er godt trente og holder et høyt nivå, også internasjonalt.


Kretsmesterskapet 2019 ble arrangert av Lambertseter bryteklubb 08.12. SP09 høstet mange medaljer og gjorde detgodt både i G12, P12 og G15.

Beste klubb i mesterskapet: SP09.  


Takk og gratulerer til alle brytere, trenere og støtteapparat som bidro til dette.


Våre landslagsutøvere har i høst vært i aksjon over hele verden og gjort det godt. 

Vi har hatt mange aktive på landslagssamlinger denne høsten og fire stykker fra SP9 har representert Norge for senior og aldersbestemte landslag i konkurranser. Dette er meget gledelig og viser at det jobbes godt hos hver enkelt. 


I Februar er det senior NM i Fauske hvor SP09 stiller med flere utøvere, men vårens store mål er allikevel OL-kvalik hvor Oskar Marvik skal forsøke å kvalifisere seg til lekene i Tokyo 2020. 


Arrangementer


SP09 ønsker sine medlemmer, sponsorer, støttespillere og konkurrenter en riktig god jul og et godt nytt år. 


JULEAVSLUTNING 2019

Juleavslutning juniorpartiet torsdag 19.12.2019 kl. 18:00 i klubblokalet

Juleavslutning barnepartiet onsdag 18.12.2019 kl. 17:30 i klubblokalet

Velkommen!!


Treningskontigent


Treningskontigenten for sesong 2019/2020 blir sendt ut løpet av oktober

(sesongen er fra september til september). 


SP09 Kleskolleksjon


Som alle kule klubber har vi våre egen kleskolleksjon med treningstøy tilgjengelig for kjøp på Torshov sport.     Her vil du finne alt fra treningsdresser til boblejakker med SP09 logo. Det er Nike som er leverandør til kolleksjonen og vi oppfordrer til at alle stiller i klubbklær på stevner.

For bestilling av klubbklær, trykk HER.


Vi selger SP09 luer til 50 kr. Stk.(one sice)

SP09 T-skjorter til voksene 150 kr. stk

Ta kontakt med trener ved interesse.


Vi har også fått designet egne brytedrakter som vi tar opp til bestilling to ganger i året. Skriv opp navnet til bryter på bestillingsskjema som henger på tavlen i klubblokalet så sikrer du deg å være med på neste bestilling med ett draktsett på en rød og en blå drakt.


Ny idrettshall


Byrådet i Oslo vedtok i 2018 at Dælenga skulle få ny flerbrukshall og at eksisterende bygg skulle rives.

Dette er vi veldig glade for, og vil ha fokus på tett dialog med kommunen om hvor vi skal holde til mens ny flerbrukshall bygges. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi har fått en avklaring på dette.


Det har vært litt møteaktivitet senhøstes med både forbund og kommune. Vi har sendt inn våre behov og synspunkter og venter nå på plantegninger av den nye hallen. Dette er en prosess som vil ta noe tid, men vi er fornøyde med utviklingen og tankene rundt idrettshallen. 

Når det gjelder et sted å være mens ny hall bygges, er vi i god dialog med kommunen og håper på en snarlig avgjørelse. Vårt innspill er at vi ønsker et lokale i nærheten av dagens lokale og håper på en snarlig løsning. 


Annen informasjon


SP09 i media

Rundt juletider vil det komme en lengre reportasje i Dagsavisen (nettutgaven) om SP09. Flere av klubbens tidligere utøvere har vært på besøk hos våre aktive i dag, for å snakke om klubbens historie gjennom tidene. Dette var et treff med både boksere og brytere.

Brytelegenden Tore Hem og Bokseren Per Arne Skau var to av flere som var med på dette treffet i våre lokaler på. 


Kan du bidra??

Vi vil minne om at vi er en foreldredrevet klubb, som baserer seg på frivillighet.                                

Vi ber derfor om at du tar kontakt om du sitter på kompetanse som kan være nyttig for klubben eller om du har tid å bidra med!


Norsk tipping

Sportsklubben av 1909 trenger flere grasrotgivere. Er du ikke giver ennå, så ønsker vi at du legger oss til som grasrotmottaker. Verv gjerne flere familiemedlemmer, naboer, kollegaer og kjente. Dette er gode penger for klubben. På vegne av klubbstyret,

Håvard Solli Bergheim

Styreleder
Registrering

VÅRE SPONSORER

Takk til våre sponsorer. 

Ta kontakt med de for uforpliktende tilbud.

Levert av IdrettenOnline