TRENINGSTIDER BRYTERNE 2019/2020
SP09 åpner opp igjen og ønsker velkommen til trening.Vi valgte raskt å stenge våre lokaler og sette all trening på vent da Covid-19 viruset kom til Norge, og vi har derfor stått av med smitte i klubben så langt.


For to uker siden startet vi opp igjen med utetrening for juniorpartiet. Dette fungerte svært godt og vi kommer til å fortsette å trene mye ute når været tillater det.


Det er med stor glede vi nå kan informere om at vi kan sette i gang med trening for alle våre partier ettersom vi nå har lov til å benytte oss av brytematten inne.

Vi kjører samme timeplan som tidligere, men barnepartiet vil KUN trene på onsdager frem til sommeren. 


Vi vil følge retningslinjene til FHI og Norges idrettsforbund for all trening både inne og ute. Det vil være umulig å bryte mot hverandre, men bryting er en allsidig sport så det er mange varierte øvelser som er relevante i tillegg til litt jogging og andre morsomme aktiviteter. Vi ønsker å presisere at vi er i en oppstartsfase og situasjonen vi nå står i er ny for oss alle. Vi vil derfor prøve oss litt frem, for å finne ut av hva som fungerer for oss. Så over til noen av reglene som MÅ overholdes på enhver trening:


- Alle møter ferdig skiftet og venter utenfor inngangen til klubbhuset, til treneren kommer å henter dere. 


- Foreldre får ikke mulighet til å være med inn i lokalet.


- Garderobe, badstue og dusj vil være stengt. 


- Desinfeksjonsmiddel skal benyttes ved inngang og utgang fra lokalet og vil være tilgjengelig i lokalet til enhver tid.


- Regelen om en meters avstand MÅ overholdes. 


- Har du forkjølelse symptomer skal du IKKE komme på trening.


Med dette ber vi om at alle foreldre snakker godt med barna sine om disse reglene før de kommer på trening.


Se ellers:

https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/smittevern-for-idrett-covid-19/innledningVelkommen til trening!  

VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE IGJEN!!


Treningstider


Barnepartiet: Onsdager 17.30 - 19:00 (Første trening 27.05)


Juniorpartiet: Man-, Tirs- og Torsdag 17:30 - 19:00 (I gang)


Seniorpartiet: Man- og Onsdag 19:00 - 20:30 (Første trening 18.05)


Sumobryting: Onsdager 20:30 - 22:00 (Første trening 20.05)Matter og utstyr blir vasket og desinfisert etter hver trening.VIKTIG:

GARDEROBER, BADSTUE OG DUSJ ER STENGT OG VIL IKKE VÆRE TILGJENGELIG!! 
Arrangementer


Grunnet Covid-19 viruset er det usikkert når neste arrangement vil finne sted. 
SP09 Kleskolleksjon


Som alle kule klubber har vi våre egen kleskolleksjon med treningstøy tilgjengelig for kjøp på Torshov sport.     Her vil du finne alt fra treningsdresser til boblejakker med SP09 logo. Det er Nike som er leverandør til kolleksjonen og vi oppfordrer til at alle stiller i klubbklær på stevner.

For bestilling av klubbklær, trykk HER.


Vi selger:

SP09-luer til 50 kr. Stk.(one sice)

SP09-T-skjorter til voksene 150 kr. stk

SP09-sokker kommer for salg til 100 kr. (str. 36-39 og 40-44)

Ta kontakt med trener ved interesse.


Vi har også fått designet egne brytedrakter som vi tar opp til bestilling to ganger i året. Skriv opp navnet til bryter på bestillingsskjema som henger på tavlen i klubblokalet så sikrer du deg å være med på neste bestilling med ett draktsett på en rød og en blå drakt.Ny idrettshall


Byrådet i Oslo vedtok i 2018 at Dælenga skulle få ny flerbrukshall og at eksisterende bygg skulle rives.

Dette er vi veldig glade for, og vil ha fokus på tett dialog med kommunen om hvor vi skal holde til mens ny flerbrukshall bygges. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi har fått en avklaring på dette.


Det har vært litt møteaktivitet senhøstes med både forbund og kommune. Vi har sendt inn våre behov og synspunkter og venter nå på plantegninger av den nye hallen. Dette er en prosess som vil ta noe tid, men vi er fornøyde med utviklingen og tankene rundt idrettshallen. 

Når det gjelder et sted å være mens ny hall bygges, er vi i god dialog med kommunen og håper på en snarlig avgjørelse. Vårt innspill er at vi ønsker et lokale i nærheten av dagens lokale og håper på en snarlig løsning. Annen informasjonSP09 i media

SP09 har vært omtalt i flere reportasjer i år og det er viktig for klubben at vi blir sett. Dagsavisen laget en flott reportasje over 6 sider i deres papirutgave om våre sumojenter. Saken ble også lagt ut på deres nettside. 


TV2 laget en reportasje og SP09 Sumo som ble sendt i deres sportssending på kveldstid. 


Det har også blitt skrevet noe om den nye flerbrukshallen som kommer i tillegg til litt omtale i forbindelse med covid-19 viruset. Kan du bidra??

Vi vil minne om at vi er en foreldredrevet klubb, som baserer seg på frivillighet.                                

Vi ber derfor om at du tar kontakt om du sitter på kompetanse som kan være nyttig for klubben eller om du har tid å bidra med!Norsk tipping

Sportsklubben av 1909 trenger flere grasrotgivere. Er du ikke giver ennå, så ønsker vi at du legger oss til som grasrotmottaker. Verv gjerne flere familiemedlemmer, naboer, kollegaer og kjente.

Dette er gode penger for klubben. 


SP09 ønsker også flere sponsorer, ta kontakt med trenere eller styret om dere kan bidra.På vegne av klubbstyret,

Håvard Solli Bergheim

Styreleder
Registrering

VÅRE SPONSORER

Takk til våre sponsorer. 

Ta kontakt med de for uforpliktende tilbud.

Levert av IdrettenOnline